Endless Pools
Simma i originalet. Upplev det bästa.

Fastlane

VideoBilder

Förvandla vilken pool som helst till en Endless Pool.

Fastlane ger en jämn, tyst ström med justerbar hastighet. Ställ in vattenhastigheten till den fart du vill ha och simma hemma. Fastlane kan justeras för simmare på alla nivåer – från nybörjare till elitidrottare – och kan även ge motstånd för vattengympa, hydroterapi och jogging/löpning i vatten.

Fastlane förvandlar din pool till en helt ny lekplats där ni kan ha kul hela sommaren. Ta en luftmadrass och flyt ”nedströms”. Barn älskar att simma med Fastlane som dessutom erbjuder en trygg och kreativ lekmiljö.

Enkel att installera utan några elektriska kopplingar vid poolen. Fastlane passar i stort sett alla bassänger. Du kan njuta av alla fördelarna med simning – bättre kondition, starkare muskler och leder, skonsam träning – i din egen lugna trädgård. Oavsett om du vill fokusera på träningsresultat eller mest ha kul ger simmaskinen Fastlane en helt ny dimension till din pool.

Fastlane-systemet består av hydraulisk kraftenhet, placerad en bit från poolen, som driver simenheten som monteras vid poolen. Komponenterna kopplas ihop med två hydrauliska slangar som tagits fram för att hålla elektriciteten långt från vattnet.

Simenheten vid poolen har en hydraulisk undervattensmotor som driver den specialdesignade propellern på 40,6 cm. Ett innovativt kanalsystem rätar upp vattenflödet så att du får en fin, jämn ström.

Den robusta kraftenheten på 5 hk placeras normalt med din övriga poolutrustning, så att elektriciteten hålls borta från poolen. Kraftenheten innehåller 19 liter biologiskt nedbrytbar växtbaserad hydraulvätska som pumpas in i simenheten. Med ett knapptryck kan du variera oljeflödet för att ändra propellerns hastighet och på så sätt styra simströmmen. Visa specifikationer för Fastlane.

Fastlane kan installeras i praktiskt taget alla pooler, inklusive nya eller befintliga markpooler i betong, fiberglaspooler eller pooler med vinylduk och många ovanmarkspooler. Simenheten kan placeras i vatten med ett så grunt djup som 99 cm. Generellt gäller att om poolen tillräckligt djup för att man ska kunna simma så är den tillräckligt djup för Fastlane.

Du kommer lära dig att använda Fastlane på några ögonblick. Fjärrkontrollen har en enkel av/på-knapp samt knappar för ”Snabbare” och ”Långsammare” för att ställa in vattenhastigheten.

Simma snabbare med Fastlane!

Skicka efter vårt KOSTNADSFRIA idé-kit och se med egna ögon hur en Endless Pool kan förbättra din livskvalitet.

Håll mig uppdaterad om erbjudanden och specialerbjudanden:

Vi säljer inte vidare dina personliga uppgifter och delar dem inte heller på något annat sätt. Du kan lita på att din integritet är viktig för oss.

Tillgängliga Fastlane-modeller:
Den däckmonterade modellen av Fastlane passar dem som vill anpassa en befintlig pool. Fastlane hänger över poolkanten och hålls på plats av däckplatta som är fastbultad i pooldäcket. De hydrauliska slangarna leds upp och över murkrönet under däckmonteringshöljet.
 1. Simenhet
 2. Inloppsgaller
 3. Utloppsgaller
 4. Greppstång i rostfritt stål
 5. Däckmonterad konsol
 6. Hydrauliskt slangsystem
 7. Kraftenhet
Den väggmonterade modellen av Fastlane förankras direkt i poolväggen i vattenlinjen. Den här modellen passar dem som bygger en ny pool eller gör en omfattande poolrenovering. Alla anslutningar och slangar hålls utom synhåll, under pooldäcket.
 1. Simenhet
 2. Inloppsgaller
 3. Utloppsgaller
 4. Greppstång i rostfritt stål
 5. Väggmonterad konsol
 6. Hydrauliskt slangsystem
 7. Kraftenhet
Riktlinjer för minsta fria utrymme för Fastlane:

Kallar en Konstruktion Representativ

Kostnadsfritt Idé-it

Kundberättelser:
Du kan enkelt välja om du vill acceptera kakor på den här webbplatsen genom att klicka på en av följande länkar: